Galleri Visby
Weinreich Design
Galleri Visby kunstner - Weinreich Design - smykker

Weinreich Design

Hos Weinreich-design finder du danskproducerede letvægtssmykker i et enestående og ofte farverigt design. Smykkerne er designet og håndlavet af Marie Weinreich.


”Jeg brænder for at kreere unika designs i spændende farvekombinationer, som skiller sig ud og som skaber glæde hos modtageren. Min inspiration kommer fra indre krøllede tanker i kombination med den ydre verden. Luxury Long er fx. et helt unikt smykkedesign, som er inspireret af udsigten mellem Mårupgård og Rubjerg Knude, mens jeg fotograferede, og er designet som et vertikalt udsnit af udsigten med lagene af sandet, vandet og himlen.”


Smykkematerialet er 100% allergenfri, genanvendeligt og patenteret i Canada. Materiale er således fuldt ud allergivenligt, giftfrit og robust. Gennem mange processer opvarmes, formes og køles kunstmaterialet med stor omhyggelighed. Metaldele er i ren kirugisk stål og guldbelagt kirurgisk stål. Personlige ønsker til smykkedesign håndlaves på bestilling.


Marie Weinreich er oprindeligt uddannet beklædningsdesigner og har gået kunstskoler inden for maleri og croquis. Weinreich-design startede hun i 2013 med ønsket om at samle sine smykker, tøjdesign og malerier under ét navn. Hun har bl.a. udstillet på Trapholt, Nørhalne Viser Kunst og Aalborg i Farver m.fl. Hun bor og har værksted i Aalborg. 

Udvalgte værker