Rune Jakobsen Design
Galleri Visby kunstner - Rune Jakobsen Design - træ - trævarer

Rune Jakobsen Design

Min store interesse er at udforske træets “personlighed” - dets egenart og unikke organiske åretegninger, symmetri og strukturer - og lade dem komme til nye udtryk i samspillet med den stramme formgivning og metaldetaljerne.

 Jeg hylder princippet om at min brugskunst ikke bare skal betragtes som “en sjælløs ting” – den skal have en funktionel og æstetisk kvalitet hvor det tydeligt kan ses og føles, at der er lagt vægt på detaljerne, det visuelle udtryk og den håndværksmæssige udførelse.  

Alle mine ting skabes med stor respekt for og en uforbeholden kærlighed til håndværket og de traditioner, der udgør omdrejningspunktet for mit arbejde - derfor har alle produkter fra Rune-Jakobsen Design deres helt eget DNA.


Design og produktion foregår langt ude på landet i det idylliske Østhimmerland, hvor jeg skaber alle mine produkter i familiens lille snedkeri.

Inspirationen finder jeg i mit nærområde i Østhimmerland - nær Lille Vildmose - hvor jeg som delvist selvforsyner lader den vilde natur og gastronomien være den daglige inspiration for mit arbejde.

 

Jeg fremstiller gerne ting på bestilling, hvis du har særlige ønsker eller brug for en unik løsning. Henvend dig i galleriet for at høre mere.”

 


 

Udvalgte værker

KOMMENDE

SÆRUDSTILLINGER

VIRKSOMHEDENS ANDRE SIDER

26. MAR 2021

FORÅRSUDSTILLING

Hans og Birgitte Börjeson (keramik)

Steen Quistgaard (billedkunst)

2. AUG 2021

HØSTUDSTILLING

Mette Maya Gregersen (keramik)

Ben Woodhams (billedkunst)

21. MAJ 2021

SOMMERUDSTILLING

Helle Bovbjerg (keramik)

Mogens Nielsen (billedkunst)

NYHEDSBREV

Har du lyst til at blive opdateret om vores særudstillinger, nye kunstnere og arrangementer? Så kan du tilmelde dig Galleri Visbys nyhedsbrev. Klik her for at finde tilmeldingsformularen.


KONTAKT

Tlf: +45 98 96 06 61

Mail: gallerivisby@gmail.com

Mårup Kirkevej 62, Lønstrup                        9800 Hjørring

CVR-nr.: 20021802

ÅBNINGSTIDER


Hverdage kl. 11-16

Weekender kl. 11-17


© Copyright. All Rights Reserved.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend