Katie Timson

Udvalgte værker

Galleri Visby kunstner - Katie Timson - keramik og smykker

Katie Timson

For keramiker Katie Timson fra Lancashire, England, er naturen en uudtømmelig kilde til inspiration. Hun ynder at gå ture og observere årstidernes skiften, den tilhørende flora og fauna og de små detaljer som mønstre, farver og teksturer. Undervejs opsamler hun alverdens objekter, som hun finder interessante, såsom fjer, potteskår, fugleæg, sten, havglas og frøstande. Disse objekter danner herefter udgangspunktet for hendes keramiske kollektioner - oftest bestående af simple, dekorative og funktionelle værker - alle med genkendelige elementer fra gåturene gennem de forskellige landskaber, både skov, hede og kyst. 


Således kan du hos Galleri Visby finde Katies kollektion af smykker med små fugleæg i porcelænsler, monteret på halskæder og ørekroge af sølv og guld. Æggene er alle håndrullede og dekoreret enkeltvist i hånden, og de imiterer æg fra forskellige britiske fugle, hvoraf de fleste også findes i Norden - fx sangdrossel, svale og skade.


Ligeledes finder du et udvalg af de fine små 'pebble'-vaser, hvis farver og strukturer er inspireret af småsten.KOMMENDE

SÆRUDSTILLINGER

VIRKSOMHEDENS ANDRE SIDER

26. MAR 2021

FORÅRSUDSTILLING

Hans og Birgitte Börjeson (keramik)

Steen Quistgaard (billedkunst)

2. AUG 2021

HØSTUDSTILLING

Mette Maya Gregersen (keramik)

Ben Woodhams (billedkunst)

21. MAJ 2021

SOMMERUDSTILLING

Helle Bovbjerg (keramik)

Mogens Nielsen (billedkunst)

NYHEDSBREV

Har du lyst til at blive opdateret om vores særudstillinger, nye kunstnere og arrangementer? Så kan du tilmelde dig Galleri Visbys nyhedsbrev. Klik her for at finde tilmeldingsformularen.


KONTAKT

Tlf: +45 98 96 06 61

Mail: gallerivisby@gmail.com

Mårup Kirkevej 62, Lønstrup                        9800 Hjørring

CVR-nr.: 20021802

ÅBNINGSTIDER


Hverdage kl. 11-16

Weekender kl. 11-17


© Copyright. All Rights Reserved.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend