Ninna Gøtzsche
Galleri Visby kunstner - Ninna Gøtzsche - keramik

Ninna Gøtzsche

Jeg er kunsthåndværker. Ordet beskriver smukt og præcist, at det både handler om ånd og hånd. Jeg udvikler hele tiden min og er optaget af, hvordan form, idé og materiale smelter sammen og bliver til kunsthåndværk. For ler kræver tid – det er jordbundet, men skaber samtidig grobund for poesi og historier.

Alle min værker er hånddrejede på drejeskiven – men altid bearbejdet på forskellig vis efter drejningen, så ikke to værker er ens.

Værkstedsgalleriet ”formuleret” i Jægergårdsgade i Aarhus er min base og mit formlaboratorium – derfra tager jeg ud i verden og udstiller.

Jeg er uddannet fra Kunstakademiets designskole på Bornholm. Derefter har jeg arbejdet tre år som keramiker i London, inden jeg flyttede til Aarhus. Jeg udstiller både i Danmark og udlandet, igennem de seneste år har jeg således bl.a. udstillet på SOFA i Chicago og New York, Collect i London og Forårsudstillingen på Charlottenborg.

 

 

 

 

 

 

 

Udvalgte værker

VIRKSOMHEDENS ANDRE SIDER

NYHEDSBREV

Har du lyst til at blive opdateret om vores særudstillinger, nye kunstnere og arrangementer? Så kan du tilmelde dig Galleri Visbys nyhedsbrev. Klik her for at finde tilmeldingsformularen.


KONTAKT

Tlf: +45 98 96 06 61

Mail: gallerivisby@gmail.com

Mårup Kirkevej 62, Lønstrup                        9800 Hjørring

CVR-nr.: 20021802

ÅBNINGSTIDER


kl. 11-17

Alle ugens dage


© Copyright. All Rights Reserved.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend