Lene Frantzen

Udvalgte værker

Galleri Visby kunstner - Lene Frantzen - tekstil - filt

Lene Frantzen

Hele mit liv har jeg holdt af at tegne og arbejde med hænderne, særligt tekstilerne og de tekstile tekniker, som at sy, hækle, strikke og væve optog mig allerede da jeg gik i folkeskolen. Efter et lærerigt ophold på Skals  håndarbejdeskole blev jeg uddannet, som tekstilformgiver fra kunsthåndværkerskolen i Kolding i 1984, i dag designskolen Kolding. I mine tekstile objekter kombinerede jeg metal og tekstil og langsomt kom der mere og mere filt. Det blev til mange udstillinger i Danmark og rundt omkring i Europa.


Beslutningen om at lave brugbare tekstiler med et kunstnerisk udtryk, tog jeg omkring år 2000. Samtidig voksede fascination af filt og forståelse af uld og dens egenskaber frem og kryb helt ind under huden. Dette har  siden udviklet sig til en serie tørklæder og andre accessoirers samt ”Slice” serien til boligen.


Jeg filter ved hjælp af varmt vand og mine special designede maskiner. Sæbe bruger jeg ikke, da det skal vaskes ud igen, hvilket er svært i de  store portioner, jeg står med og jeg ønsker at skåne miljøet. Derfor genanvendes vandet også så vidt muligt.

 


 

KOMMENDE

SÆRUDSTILLINGER

VIRKSOMHEDENS ANDRE SIDER

26. MAR 2021

FORÅRSUDSTILLING

Hans og Birgitte Börjeson (keramik)

Steen Quistgaard (billedkunst)

2. AUG 2021

HØSTUDSTILLING

Mette Maya Gregersen (keramik)

Ben Woodhams (billedkunst)

21. MAJ 2021

SOMMERUDSTILLING

Helle Bovbjerg (keramik)

Mogens Nielsen (billedkunst)

NYHEDSBREV

Har du lyst til at blive opdateret om vores særudstillinger, nye kunstnere og arrangementer? Så kan du tilmelde dig Galleri Visbys nyhedsbrev. Klik her for at finde tilmeldingsformularen.


KONTAKT

Tlf: +45 98 96 06 61

Mail: gallerivisby@gmail.com

Mårup Kirkevej 62, Lønstrup                        9800 Hjørring

CVR-nr.: 20021802

ÅBNINGSTIDER


Hverdage kl. 11-16

Weekender kl. 11-17


© Copyright. All Rights Reserved.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend