Luise Faurholt

Udvalgte værker

Galleri Visby kunstner - Luise Faurholt - billedkunst - maleri - akvarel

Luise Faurholt

Mine billeder er interiørbilleder, der beskæftiger sig med stemninger og scenarier i hverdagen. Motiverne er hentet fra mit eget hjem, fra mit familiealbum af fotografier.  Jeg arbejder på papir. De håndlavede ark har en på en gang rå og skrøbelig tilstedeværelse, som for mig understøtter billedernes indhold. Detaljer, pauser og tilfældigheder skaber billedet og de udefinerede, ubemalede       områder er lige så betydningsbærende som motiverne. Jeg kredser om temaer som intimitet, fravær og køn, der forankres i erindringen og i den personlige historie. De scener, jeg har valgt, er præget af ikke-handling. Det er stille undersøgelser af det nære, dagligdagens gentagelser, og de små skift mellem nærhed og ømhed og afstand og isolation i hverdagslivet. Nogle af rummenes beboere smelter visuelt ind i deres omgivelser og bliver farve- og formmæssigt blot en lille del af rummets stilleben. Andre står som tomme flader, der venter på at fyldes ud eller har efterladt et aftryk af det sted, de var.

Ved at forbinde rummenes mennesker og genstande som både til stede og fraværende, peger jeg på hverdagens vekslen mellem   noget konstant og noget flygtigt. Det nærværende og intime kan i næste øjeblik være fraværende og derefter findes som et aftryk i erindringen.

 

 

 

KOMMENDE

SÆRUDSTILLINGER

26. MAR 2021

FORÅRSUDSTILLING

Hans og Birgitte Börjeson (keramik)

Steen Quistgaard (billedkunst)

21. MAJ 2021

SOMMERUDSTILLING

Helle Bovbjerg (keramik)

Mogens Nielsen (billedkunst)

2. AUG 2021

HØSTUDSTILLING

Mette Maya Gregersen (keramik)

Ben Woodhams (billedkunst)

VIRKSOMHEDENS ANDRE SIDER

NYHEDSBREV

Har du lyst til at blive opdateret om vores særudstillinger, nye kunstnere og arrangementer? Så kan du tilmelde dig Galleri Visbys nyhedsbrev. Klik her for at finde tilmeldingsformularen.


KONTAKT

Tlf: +45 98 96 06 61

Mail: gallerivisby@gmail.com

Mårup Kirkevej 62, Lønstrup                        9800 Hjørring

CVR-nr.: 20021802

ÅBNINGSTIDER


Hverdage kl. 11-16

Weekender kl. 11-17


© Copyright. All Rights Reserved.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend