Kirsten Holm
Galleri Visby kunstner - Kirsten Holm - keramik

Kirsten Holm

Skønhed - absolut ikke at forveksle med PÆNHED - findes overalt, også i naturens forgængelige spor. Tiden tegner sine egne spor. Naturens forgængelige spor ses i mine keramiske arbejder, i valg af materialer, form, udtryk, overfladebehandling og ikke mindst brændemetode. Ofte tager jeg direkte udgangspunkt i et fund fra havet, en eroderet østersskal, en spændende sten eller et forstenet søpindsvin. Disse fund bliver så at sige både startpunkt og slutpunkt for mine værker. Jeg drejer en form, bearbejder formen videre med modellering, bankning, skæring, ridsning, prægning i overfladen - fremkalder linier, der strømmer ned over formen, som en fortsættelse af skallens/stenens formsprog. Alle farvetoner blander jeg selv for at opnå naturens farvepalet. Overfladen på mine værker er bemalet med terra sigillata - uden dækkende glasurlag - for at få naturens spor til at fremstå synlige i værkets overflade.
De fleste af mine arbejder brænder jeg i muffel, en beholder, som jeg omhyggeligt fylder med udvalgt brændbart materiale. Med denne brændemetode ønsker jeg at tilføre yderligere organiske udtryk til mine værker. Således, at den udvalgte østersskal/sten til slut, som et ”låg”, så at sige er vokset ind i formen og udgør en helhed med værket.

 

 

 

 

Udvalgte værker


KOMMENDE

SÆRUDSTILLINGER

26. MAR 2021

FORÅRSUDSTILLING

Hans og Birgitte Börjeson (keramik)

Steen Quistgaard (billedkunst)

21. MAJ 2021

SOMMERUDSTILLING

Helle Bovbjerg (keramik)

Mogens Nielsen (billedkunst)

2. AUG 2021

HØSTUDSTILLING

Mette Maya Gregersen (keramik)

Ben Woodhams (billedkunst)

VIRKSOMHEDENS ANDRE SIDER

NYHEDSBREV

Har du lyst til at blive opdateret om vores særudstillinger, nye kunstnere og arrangementer? Så kan du tilmelde dig Galleri Visbys nyhedsbrev. Klik her for at finde tilmeldingsformularen.


KONTAKT

Tlf: +45 98 96 06 61

Mail: gallerivisby@gmail.com

Mårup Kirkevej 62, Lønstrup                        9800 Hjørring

CVR-nr.: 20021802

ÅBNINGSTIDER


Hverdage kl. 11-16

Weekender kl. 11-17


© Copyright. All Rights Reserved.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend