Galleri Visby
Sew Lovely Storage
Galleri Visby - Anne og Anders, Sew Lovely Storage

Sew Lovely Storage

ved Anders og Anne


Sew Lovely Storage – er et resultat af vores fælles drøm om at skabe noget kreativt sammen. Vi hedder Anne og Anders, og vi bor i Brønderslev i Nordjylland, og det er her i kælderen i vores hus, at vi designer og producerer vores tasker.


Vi har fingrene i samtlige processer i forbindelse med at lave en taske. Vi gør meget ud af, at hver taske har sit eget udtryk, og med særlig detaljer. Vi tænker på kvalitet, funktionalitet og lækkerhed. Når du køber en taske fra Sew Lovely Storage, får du derfor et produkt designet og produceret i Danmark, og du er med til at fodre vores drøm, så vi kan fortsætte med at udvikle Sew Lovely Storage.


Til at skabe vores tasker bruger vi ofte en blanding af flere forskellige materialer. Vores læder kommer fra italienske garverier og er et mix af første og anden sorterings- læder. Anden sortering betyder ikke ringere kvalitet, men i stedet at der kan være insektbid, rifter og ar i læderet. Dette er, efter vores mening, blot med til at give læderet mere personlighed og karakter.

 

Udvalgte værker