Ursula Schreck

Udvalgte værker

Galleri Visby kunstner - Katie Timson - keramik og smykker

Ursula Schreck

Efter uddannelse som glas- og keramisk maler og kunstglaspuster, samt i alt ti års arbejde indenfor disse erhverv, gik Ursula Schreck på Technical College i Brierley Hill, England, for at lære endnu flere teknikker såsom støbning, glasslibning og glaspustning. Hun opdagede hurtigt at det var glaspusteriet, hun skulle gå efter.


Efter et kort arbejdsophold i et glasværksted i Bretagne, arbejdede hun i to år hos Leif og Aase Vange i Glashuset i Lønstrup, og dette ophold gjorde stort indtryk på hende – både personligt og kunstnerisk. Herefter flyttede Ursula Schreck tilbage til Tyskland, hvor hun fortsatte sit arbejde med glasset - dog i de mindre formater - og de sidste 10 år har hun således fremstillet sine unika glasperler. Nu er Ursula tilbage i Lønstrup – i hvert fald i skikkelse af sine unikke smykker.


Ursula Schreck arbejder bl.a. med sølvblad i glasset, og det skaber en meget organisk udseende struktur i perlerne.VIRKSOMHEDENS ANDRE SIDER

NYHEDSBREV

Har du lyst til at blive opdateret om vores særudstillinger, nye kunstnere og arrangementer? Så kan du tilmelde dig Galleri Visbys nyhedsbrev. Klik her for at finde tilmeldingsformularen.


KONTAKT

Tlf: +45 98 96 06 61

Mail: gallerivisby@gmail.com

Mårup Kirkevej 62, Lønstrup                        9800 Hjørring

CVR-nr.: 20021802

ÅBNINGSTIDER


Hverdage kl. 11-16

Weekender kl. 11-17


© Copyright. All Rights Reserved.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend