Galleri Visby
Inger Jensen
Galleri Visby kunstner - Inger Jensen - tekstil

Inger Jensen

”Naturens mangfoldighed”


Inger Jensen bor og har sit vœrksted i Tornby, ved Hirtshals. Inger er uddannet indretningsarkitekt på Skolen for Boligindretning, senere Danmarks Design Skole, videreuddannet på tekstillinien på California College of the Arts, San Francisco/Oakland, Californien, USA. Inger arbejder professionelt med indretning, arkitektur og tekstilkunst i form af vævede billeder.


Inspiration til de vævede billeder er naturens mangfoldighed. Det udstrakte landskab, nærbilledet af en enkelt detalje i træets bark, spor i sandbunden på stranden. Lyset der skaber skygger og forstærker det vi ser. Naturens mønstre og indbyrdes forbundne relationer. Billedsproget er skabt i et samspil mellem naturens former, farver og kontraster. Den vævede struktur og farvestilling former billedets brudte overflader og lag.


Blandt tidligere udstillinger kan nævnes, Kunstetagerne, Hobro; Vendsyssel Kunstmuseum; Frederikshavn Kunstmuseum; Gallerigangen Bagsvœrd Kirke.
Den Gamle Station, Hirtshals, Fyret Hirtshals. I Californien bl.a. San Jose Museum of Art; College of Marin fine Arts Gallery, Kentfield.


Inger Jensen
Jens Isaksensvej 1, Tornby
9850 Hirtshals


40 41 50 79


ijtornby@gmail.com
www.ingerjensen-tornby.dk

Udvalgte værker